"... s očekáváním přijďte, s dobrým pocitem odejděte"


Léto 2012 s Kruhem

11.05.2013 10:58

Každoročně během letních prázdnin připravujeme bohatý prázdninový program a to nejen pro děti.

Již od roku 2002 jezdíme společně s dětmi na horskou boudu Svornost do Krkonoš,  kde se během týdne přesuneme do světa dětí ... zdoláváme osmitisícovky, zkoumáme tajemství pyramid, cestujeme kolem celého světa či stavíme transamerickou žleznici.

Program pro rodiče s dětmi v Peci pod Sněžkou se uskutečnil i v roce 2012 a to opět ve dvou turnusech.

Všem dětem se podařilo postavit železnici přes celý americký kontinent a spojit tak východní pobřeží se západním.

Součástí týdenního programu byl i celodenní výlet do Obřího dolu, který jsme si opravdu užili. Pokaždé za jiného počasí, ale vždy s úsměvem a dobrou náladou.

 

U Luční boudy za deště silného větru      
 

 

     i za sluníčka

 

  

Procházka po Černohorském rašeliništi s výkladem  

 

  

Společná fotografie všech indiánů a indiánek

 

V červenci 2013 se vypravíme na boudu Svornost již podvanácté. Všichni, kteří se knám přidají, se mohou těšit na týden plný sporotování, protože na nás čekají "Olympijské hry 2013".

 

Během letních prázdnin pořádáme také pravidelně oblíbenou "letní školu" a to vždy poslední prázdninový týden. Během tohoto týdne jezdníme  s dětmi na výlety, sportujeme, hrajeme si. Vždy si užijeme spoustu zábavy a legrace a všichni, kteří s námi tento týden prožijí, se rádi vracejí.

V srpnu 2012 jsme se vydali do Stromovky (víte, že nejlepší cesta do Stromovky je vlakem?), do Nižboru, koupali jsme se v Berounce, obsadili jsme hrad Okoř i podhradí, užili jsme si odpoledne ve vodním světě a v lanovém centru na Gutovce, opékali jsme buřty, a také jsme si vyrobili vlastní svíčky. Někteří z nás měli možnost tři dny pracovat s profesionálním animátorem a vytvořit si svůj vlastní animovaný film. Film, který vznikl během těchto prázdninových dní, se jmenoval "Vývoj města" a tvůrci měli možnost ho prezentovat a soutěžit na festivalu Aerofilm 2012, ale také na mezinárodním festivalu animovaných filmů Anifest 2013.

Takže, pokud nevíte co s volným prázdninovým týdnem, neváhejte a přidejte se k nám. Těšíme se na všechny děti.

 

   

Lenošení a hraní ve Stromovce

 

   Výlet do Nižboru - vyhlídka   
  

   

            Koupání a cachtání v Berounce

Výlet na Okoř   

 

         Minigolf na Gutovce

       
  

Tradiční táborák

 Výroba svíček ve svíčkárně v Šestajovicích

—————

Zpět