"... s očekáváním přijďte, s dobrým pocitem odejděte"


Od 8. června cvičení ve Fit centru KONČÍ - rekonstrukce tělocvičny

02.06.2020 14:17

Milé dámy,

 
moc se omlouvám za tuto zprávu, která svědčí (bohužel) o tom, v jakém stavu je naše "společnost" a jak se zde zachází s informacemi.
 
Včera odpoledne MČ Praha 10 (zřizovatel ZŠ Hostýnská) oznámila vedení školy, že od pondělí 8. června začne plánovaná  rekonstrukce tělocvičen ve škole (původní termín byl stanoven na konec června).
Z tohoto důvodu Vám musím oznámit velmi nemilou zprávu, že cvičení, které jsme konečně rozběhly a na které jsme se těšily, od příštího týdne opět nebude.
Tělocvičny školy budou uzavřeny.
Věřte mi, že kdybych tuto informaci měla před otevřením školy 25.5., nikdy bych na 14 dní chod Fit centra neobnovila.
 
Moc se Vám omlouvám, doufám, že toto opatření přijmete s pochopením. 
Tento týden ještě cvičíme normálně, podle nového rozvrhu. Přijďte se protáhnout ještě alespoň dnes a ve čtvrtek.
 
S Andreou Slovákovou (Jóga) se snažíme zajistit na červen náhradní prostory, pokud se nám podaří tuto situaci vyřešit, budu Vás o všem včas informovat. Vím, že byste s ní rády pokračovaly.
 
Ohledně kurzovného - na začátku července vše propočítám a každé z Vás vrátím na číslo účtu (ze kterého jste kurzovné platily) poměrnou část zpět. Moc prosím, mějte trpělivost, bude to trochu náročnější práce, a potřebuji se do ní pustit, až ukončím školní rok.
 
Pevně doufám, že je to poslední špatná zpráva v tomto roce, a že se po letních prázdninách sejdeme opět u nás ve škole na cvičení. 
 
Děkuji za pochopení.
Martina Kubíčková
koordinátorka centra

—————

Zpět