"... s očekáváním přijďte, s dobrým pocitem odejděte"


Aktuální rozvrh Fit centra je již na světě!

09.09.2018 10:44

Dovoluji si všechny cvičení chtivé zájemnkyně (i zájemce) upozornit na to, že ode dnešního dne je již na světě náš nový rozvrh cvičení, který bude platný v prvním pololetí školního roku 2018/2019 (září 2018 - leden 2019).

kruh.webnode.cz/fit-centrum/aktualni-program-cviceni/

Vznik rozvrhu se tentorkát potýkal s velkými problémy, ještě na začátku září to vypadalo, že se nám vše sesype jako "domeček z karet". Nakonec vše dobře dopadlo, a já doufám, že nové hodiny přívítáte s pochopením, a že splní Vaše očekávání.

Z rozvrhu zmizela Zumba. Ano, lektor Pavel mi teprve 5.9. oznámil, že nakonec přeci jenom vezme jinou nabídku a v našem centru již cvičit nebude. Je mi jasné, že toto cvičení bude v našem rozvrhu chybět, ale vzhledem k situaci, která se vyskytla na konci loňské sezóny, to bude možná změna vítaná.

Na poslední chvíli se mi podařilo zajistit novou lektorku Šárku Loukotovou, která úzce spolupracovala s Olgou Šípkovou a cvičení se věnuje již mnoho let. Její lekce budou i trochu "svižnější", určitě nebude problém si cvičení upravit podle Vašich představ. Jeji pondělní lekce začnou v pondělí 8. října, do té doby se v pondělí uvidíte s Andreu Slovákovou, která již v loňském roce vedla lekce Jógy. Pokud by byl o pondělní Jógu s Andreu zájem i po zahájení cvičení Šárky, zajistím prostory, kde budete moct pokračovat souběžně.

Další viditelnou změnou je cvičení ve středu. Lektorka Markéta Tichá z rodinných důvodů po několika letech ukončila spolupráci s naším centrem. Její cvičení přebírá Hanka Krčová.

Nedělní cvičení zatím probíhat nebude, uvidíme, pokud by byl v zimních měsících zájem, je možné, že některou lekci otevřeme i v neděli.

Ve čtvrtek se objevila v našem rozvrhu opět Jóga s Andreou, vzhledem k obsazení tělocvičny zatím pouze od 19.15 hodin.

 

Přeji Vám hodně příjemných chvil při sportování v prostorách našeho centra.

 

Jakékoli Vaše připomínky či názory pište na: hostynska.fitcentrum@seznam.cz

—————

Zpět