"... s očekáváním přijďte, s dobrým pocitem odejděte"


Pololetní prázdniny - program pro děti

01.01.2018 16:35

„Zima v Kruhu“

program pro děti ze 4. – 7. tříd v době pololetních prázdnin

pátek  2. 2. 2018

 

Nebojte se, že budete zasloužené volno po pololetním vysvědčení trávit doma. Připravte se na cestu do země vynálezů, objevů a vesmírných těles. Pojeďte se s námi pobavit do severočeské metropole, Liberce.

 

Plánovaný program:


Už je to tady - slibovaný výlet do Liberce – návštěva IQlandie. Opět využijeme dopravu autobusy Student Agency. Součástí výletu je prohlídka expozice, dále pak výukový program nebo návštěva Planetária s výkladem. Během oběda využijeme možnosti stravování v místní jídelně.

 Cena:            480 Kč za celý program

 

V ceně je v ceně zahrnuto jízdné (linkový autobus Student Agency) do Liberce a zpět, vstupné do IQlandie, do Planetária i na výukový program. Teplý oběd (polévka, hlavní jídlo, nápoj). Pedagogický dozor.

 

Rezervujte si místo co nejdříve, počet míst je omezen! Poplatek za tábor je nutné uhradit nejpozději do 26. 1. 2018 , teprve poté se stává přihláška závaznou. Přihlášku je možné stáhnout a vyplnit elektronicky zde.

Poplatek 480 Kč je možné uhradit převodem na číslo účtu: 43-3489760227/0100, v.s. 12018, do poznámky uveďte jméno dítětě.

Jakékoli další informace na e-mailu:  Kubickova@hostynska.cz

—————

Zpět