"... s očekáváním přijďte, s dobrým pocitem odejděte"


Prázdninové školy

11.05.2013 11:52

Naše centrum pořádá pravidelně v době vedlejších školních prázdnin (podzimní, zimní, velikonoční) program pro děti školou povinné.

Tento program je zaměřen na aktivní trávení volného času - podle ročního období a počasí.

Sportujeme, jezdíme na výlety, tvoříme...

Snažíme se, aby program byl vždy jiný, abychom nejezdili stále na stejná místa. Díky tomu poznáváme okolí našeho hlavního města Prahy, neveřili byste, kolik krásných míst se nachází těsně za hranicí města nebo i na jeho území.

Kolik dobrodružství a legrace se dá zažít za pár korun, někdy i úplně zadarmo.

Sledujte naše webové stránky a přijdete se k nám. Programu se mohou zúčastnit i děti, které nenavštěvují ZŠ Hostýnská, program je otevřen všem.

 

V roce 2012 jsme během podzimních prázdnin navštívili Muzeum vorařství a paroplavby v Podskalí v Praze 4, svezli jsme se po Vltavě na dvou přívozech, prošli jsme se po nábřeží. Kromě toho jsme také sportovali, a to na kolečkových bruslích na umělé ploše na Gutovce.

 

 

Velikonoční prázdniny 2013 byly mrazivé a vůbec nepřipomínaly svátky jara. Ale ani studedné počasí nás neodradilo od výletu do přírody. Vlakem jsme dojeli do Prokopského údolí, zahráli jsme si na paleontology a prošli jsme se celým údolím. Druhý den jsme tvořili velikonční ozdoby z drátků v naší školní klubovně a dali jsme si výborný oběd na Gutovce.

 

 

 

—————

Zpět