"... s očekáváním přijďte, s dobrým pocitem odejděte"


Výlet do oblasti Dolních Vítkovic - podzimní prázdniny

24.09.2018 22:26

Vzhůru do Dolních Vítkovic“

program pro děti ze 7. a 8. tříd v době podzimních prázdnin

 

úterý 30. 10. 2018

 

Poslední den podzimních prázdnin vyrazíme na cestu do Slezské metropole Ostravy. Čeká nás pohodlná cesta vlakem RegioJet i s kompletním servisem. V Ostravě se podíváme do oblasti Dolních Vítkovic, kde si projdeme „Vysokopecní okruh“ i s výkladem. Jde o naprosto unikátní prohlídku industriální stavby, která ještě nedávno sloužila pro výrobu železa. Nikde jinde se nedostaneme tak blízko k vysoké peci a nedozvíme se spoustu informací o tom, jak železo vzniká.

V případě zájmu a chuti můžeme navštívit i Malý svět techniky v přilehlém areálu. Zde se naopak přeneseme do časů J. Verna, abychom prošli Ocelovým městem a prožili příběhy z jeho knih na vlastní kůži.

Pokud bude čas a příhodné počasí, projdeme se i centrem Ostravy.

 

Cena:            450 Kč za celý program

 

V ceně je v ceně zahrnuto jízdné (vlak Student Agency i s místenkou) do Ostravy a zpět, veškeré vstupné (Vysokopecní okruh, Malý svět techniky včetně průvodce). Jízdné MHD v Ostravě. Pedagogický dozor. Stravné není zahrnuto v ceně a budeme řešit na místě individuálně.

 

Rezervujte si místo co nejdříve, počet míst je omezen! Poplatek za akci je nutné uhradit nejpozději do 7. 10. 2018 , je potřeba včas zajistit a zarezervovat vstupenky na prohlídku (platí se předem) + jízdenky do vlaku.

 

Jakékoli další informace a přihlášky u paní učitelky Martiny Kubíčkové,  či e-mailu:  Kubickova@hostynska.cz

 

 

 

—————

Zpět


Přihlášení na akci

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: